Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Φωτίζουμε και αναδεικνύουμε τον Περιστεριώνα στην Τρίπολη

Φωτογραφία: tripolis.gr

Διευθετείται οριστικά πάγιο αίτημα των περιοίκων της περιοχής...

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Φωτισμός οδού Νικ. Ντούμα», προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον ανάδοχο κ. Παναγιώτη Καρανίκα.

Το έργο έχει προϋπολογισμό μελέτης 68.552 ευρώ και η προθεσμία εκτέλεσης είναι 180 ημέρες, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε την εκτέλεση ενός ακόμα έργου για την πόλη μας.

Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα έλλειψης φωτισμού στην οδό Ν. Ντούμα. Ένα θέμα που αποτελούσε πάγιο αίτημα των περιοίκων και που έρχεται σήμερα η δημοτική μας αρχή να δρομολογήσει την οριστική διευθέτησή του.  

Παράλληλα, θα φωτίσουμε και θα αναδείξουμε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, τον «Περιστεριώνα». Για τα έργο αυτό, η δέσμευσή μας γίνεται πράξη".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.