Επικαιροτητα

Τριήμερη, έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν σύλλογοι φοιτητών

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σε συνεργασία με τον τομέα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη ,διοργανώνουν οι φοιτητικοί Σύλλογοι Νοσηλευτικής και Πληροφορικής -Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας παρακολουθούμε συγκλονισμένοι από το πρωί το τραγικό γεγονός της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και πολλών συμφοιτητών μας.

Εκφράζουμε την τεράστια θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Στην θέση τους θα μπορούσε να βρίσκεται ένας από εμάς.

Την ίδια ώρα γεμίζουμε με τεράστια οργή!

Πώς είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο;

Πώς είναι δυνατόν να μην έχουν τόσο καιρό εισακουστεί από το κράτος οι κραυγές αγωνίας των εργαζομένων για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές;

Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;

Οι ευθύνες είναι τεράστιες!

Εδώ και τώρα να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Νοσηλευτικής και Πληροφορικής-Τηλεπικοινωνιών διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον τομέα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης, έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους συνανθρώπους μας που χαροπαλεύουν αυτή την στιγμή να κρατηθούν στη ζωή στα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας!

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους και όλες τους φοιτητές/τριες της Τρίπολης αλλά και στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας,να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας αυτή!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Το ωράριο :

Καθημερινές
8.30-13.00 και 18.00-20.00

Σαββατοκύριακο
9.30-13.00

Όποιος πάει πρωί:
->Να έχει κοιμηθεί καλά το βράδυ
->Να έχει φάει ένα ελαφρύ πρωινό

Όποιος πάει απόγευμα:
->Να έχουν περάσει τρείς (3) ώρες από το μεσημεριανό του

**Δεν μπορεί να δώσει κάποιος που ήρθε σε επαφή με κρούσμα το τελευταίο 15ημερο.
**Όσοι είναι πρώτη φορά αιμοδότες προτείνεται να πάνε πρωί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.