Επικαιροτητα

Ο Κ. Τζιούμης για το 2ο Ιστορικό Rally Τρίπολης (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Στόχος μας είναι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να έχουμε δράσεις και εκδηλώσεις που θα προσελκύουν επισκέπτες στον Δήμο μας", δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης.

Το 2ο Ιστορικό Rally, με επίκεντρο την Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (11-12/3/2023), με 75 συμμετοχές. Ο τερματισμός της πρώτης ημέρας και η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας, πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε ότι «πάνω από 200 άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήρθαν, έμειναν και γνώρισαν την περιοχή μας. Είχε μεγάλη επιτυχία, έγινε για δεύτερη φορά και φαίνεται ότι θα καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να έχουμε δράσεις και εκδηλώσεις που θα προσελκύουν επισκέπτες στον Δήμο μας, επισκέπτες που θα γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές της περιοχές μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε τρεις δράσεις, τους σκοπευτικοί αγώνες, τα Γεωργάντεια και το Ιστορικό Rally."

Από την πλευρά του, ο εμπνευστής του αγώνα και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης, σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, κ. Βασίλης Κοττής είπε: "Ιστορικό Rally για δεύτερη χρονιά και φαίνεται ότι πάει να γίνει θεσμός. 75 πανέμορφα αυτοκίνητα και μάλιστα δύο από την Αγγλία. Στόχος η επισκεψιμότητα του δήμου μας. Γι’ αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επαναλειτουργήσει για αγώνες το αεροδρόμιο της πόλης." 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.