Επικαιροτητα

Τρίπολη: Η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου απαντά σε δημοσιεύματα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την έλλειψη Ιατρών Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής στο Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» σας γνωρίζουμε ότι πολύ πριν την «υποτιθέμενη» Γενική Συνέλευση (Γ.Σ), μετακινήθηκαν με απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ. τρεις (3) Ιατροί Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής από όμορα Νοσοκομεία και σύμφωνα με την διαβεβαίωση που έχουμε από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. η συνδρομή αυτή θα είναι διαρκής. 

Το Υπουργείο Υγείας κατόπιν αιτήματος της Διοίκησης του Π.Γ.Ν. Τρίπολης και της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ., προέβη για ακόμα μία φορά, συγκεκριμένα έβδομη κατά σειρά, στην έγκριση προκήρυξης μονίμων θέσεων Ιατρών Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής και μάλιστα στον βαθμό Διευθυντή και Επιμελητή Α ́. 

Ευελπιστούμε στην ύπαρξη ενδιαφέροντος υποψήφιων Ιατρών Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής ώστε να καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις. 

Σημειώνεται, ότι παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν τόσο από την Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και από την Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. για την συνδρομή ελεύθερων επαγγελματιών Ιατρών Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής προκειμένου να ενισχύσουν το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας, ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση από την πλευρά των ιδιωτών Ιατρών. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι οι προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. και της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας θα είναι συνεχείς ώστε να υπάρξει οριστική διευθέτηση του θέματος." 

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε πρόσφατή επερώτησή του, πάντως, ο Βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε "μη ικανοποιημένος" από τις απαντήσεις του Υπουργείου Υγείας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.