Επικαιροτητα

Τρίπολη: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test αύριο

Φωτογραφία: ΕΟΔΥ/ facebook

Σημεία Δωρεάν Ελέγχου Covid-19 ΚΟμΥ ΕΟΔΥ στην Τρίπολη 17 Μαρτίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Πλατεία Πετρινού 09:00-15:00

Παναρκαδικό Νοσοκομείο 08:00-14:00

σ.σ.: Ο Ε.Ο.Δ.Υ. συνεχίζει ν' αναφέρεται σε "ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος" από μη εμβολιασμένους πολίτες, ενώ ο Υπουργός Υγείας , από προχθές, Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, έχει ανακοινώσει πως δεν υφίστανται, πλέον, τέτοιου είδους "υποχρεώσεις" καθώς τα μέτρα κατά της διασποράς της covid-19 δεν ισχύουν πλέον- παρά μόνο σε νοσοκομεία και δομές φροντίδας ηλικιωμένων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.