Επικαιροτητα

Η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Προχώρησε σε ενημέρωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγιεινής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Τρίπολης (ΤΟ.Μ.Υ),πραγματοποίησε ενημέρωση με θέμα τη στοματική υγιεινή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρίπολης.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση των παιδιών για τη σημασία της φροντίδας της στοματικής κοιλότητας.

Στόχος της δράσης είναι η γνωριμία των παιδιών με τη στοματική κοιλότητα και τα δόντια και τη συνειδητοποίηση της αξίας του καθημερινού βουρτσίσματος των δοντιών και  της σημασίας της επίσκεψης στον οδοντίατρο για τη διαφύλαξη της στοματικής υγείας και τέλος, να επισημανθεί η σημασία της διατροφής για τη στοματική υγιεινή.

Η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης ευχαριστεί το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Τρίπολης για την άμεση ανταπόκριση και όλο το προσωπικό των Δημοτικών παιδικών σταθμών για τη συνεργασία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.