Επικαιροτητα

Χατζόπουλος:"Η ΔΕΥΑΤ είναι μία οικονομικά υγιής επιχείρηση. Ζητάμε λελογισμένη χρήση του νερού"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που γιορτάζεται, κάθε χρόνο, στις 22 Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΤ, κ. Στέφανος Χατζόπουλος, προχώρησε σε συνέντευξη τύπου.

Αρχικά, υπογράμμισε ότι οι υδάτινοι πόροι λιγοστεύουν, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν αυξανόμενες ανάγκες για χρήση του νερού.

Ακολούθως, αναφέρθηκε σε στοιχεία για την έλλειψη του νερού σε παγκόσμιο επίπεδο, επισημαίνοντας ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η συλλογή των υδάτινων πόρων, αλλά και να υπάρξουν συστήματα για να μην μολύνεται το νερό. Ανακοίνωσε επίσης ότι ο ΔΕΥΑΤ έχει υποβάλει προτάσεις για τον εμπλουτισμό των αποθεμάτων του νερού.

Ο κ. Χατζόπουλος επισήμανε ότι δεν πρέπει να γίνεται αλόγιστη χρήση νερού, ενώ όσον αφορά την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου για το νερό, είπε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης εναντιώθηκε ομόφωνα, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ.

Ειδικά για την ΔΕΥΑΤ, τόνισε ότι πρόκειται για μία υγιή επιχείρηση, σε οικονομικό επίπεδο.

Ευχαρίστησε όλο το προσωπικό της επιχείρησης της ΔΕΥΑΤ, ενώ έκανε μια σύντομη αναφορά σε μια σειρά από έργα στην περιοχή μας. Μίλησε για την ολοκλήρωση αποκατάστασής του νέου δικτύου στο Μεθύδριο, στην ολοκλήρωση τηλεελέγχου και τηλεμετρίας, ενώ τις επόμενες ημέρες είπε ότι ξεκινά το αποχετευτικό έργο του περιφερειακού στην Τρίπολη.

Η ΔΕΥΑΤ, για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού, έχει οργανώσει την παρουσίαση θεατρικής παράστασης, την Κυριακή 26/3/2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Οι ώρες των τριών παραστάσεων είναι στις 12.00 το μεσημέρι, στις 4.00 και στις 6.00 το απόγευμα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.