Επικαιροτητα

53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε το 53 ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Tο τριήμερο 17-19 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το 53 ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, με τη στήριξη του Δήμου Γορτυνίας. Το Συνέδριο μεταξύ άλλων χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και η πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και εκδότρια της εφημερίδας «Γορτυνία» Πέννυ Καλύβα.

Η Ένωση Συντακτών αποτιμώντας τα αποτελέσματα του Συνεδρίου έγραψε ότι κατά τη διάρκειά του, εκφράστηκε με επιτυχία η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια, ενώ προβλήθηκαν και αναδείχτηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές της. Την Κυριακή 19 Μαρτίου ο Δήμος Γορτυνίας παρέθεσε γεύμα στα Λαγκάδια για τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους στο Συνέδριο οι οποίοι νωρίτερα είχαν επισκεφθεί το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του ΠΙΟΠ στη Δημητσάνα και ξεναγηθεί σε αυτό από την Τοπική Διαχειρίστρια κα. Ήρα Παπαδοπούλου.

 Τέλος, αξίζει νασημειωθεί ότι Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρης Λαγός, από Όχθια Γορτυνίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.