Επικαιροτητα

Τα έργα στην Αρκαδία που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του στην Τρίπολη- 22 Μαρτίου 2023

Ειδικότερα, εγκρίθηκαν τα παρακάτω έργα στην Αρκαδία:

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης κατ' εφαρμογή του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 σε συνδυασμό με τα άρθρα 12 και 44 του Ν.4412/2016 και του άρθρου 2 του Ν.4674/2020 όπως ισχύουν, μεταξύ των αναθετουσών αρχών Ο.Τ.Α. Β’ βαθμού «Περιφέρεια Πελοποννήσου», του Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού «Δήμος Νότιας Κυνουρίας» και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «Πάρνωνας Α.Ε.» για την πράξη: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Δ.Ε. ΤΥΡΟΥ », ορισμός μελών Κ.Ε.Π., εξουσιοδότηση για την υπογραφή.

 

 

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων Δήμου Νότιας Κυνουρίας».

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων Δήμου Γορτυνίας».

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.