Επικαιροτητα

Ελεγχοι σε ιδιωτικά γυμναστήρια, αθλητικές σχολές και κέντρα γιόγκα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Με στόχο ν' αποφευχθεί η επιβολή δυσμενών μέτρων. 

Ελέγχους διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ιδιωτικά γυμναστήρια, αθλητικές σχολές και κέντρα γιόγκα, οι ιδιοκτήτες των οποίων καλούνται με σχετική ανακοίνωση, “να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες της επιχείρησής τους, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή δυσμενών μέτρων από τους επικείμενους ελέγχους που θα διενεργήσει η αρμόδια Ειδική Επιτροπή Πιστοποίησης και Ελέγχου Γυμναστηρίων και Ιδιωτικών Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού (τηλέφωνο 271 3 610124 – ηλεκτρονικό ταχυδρομείο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Σημειώνεται ότι από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου διενεργούνται διεξοδικοί έλεγχοι, τόσο στα πρατήρια υγρών καυσίμων, όσο και στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.