Επικαιροτητα

Στη Σπάρτη ο Ανδρουλάκης: "Η εγχώρια ολιγαρχία βρίσκεται σε vertigo"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στη Σπάρτη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ- Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Όπως ήταν επόμενο, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο "θόρυβο" που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, κατηγορώντας τόσο τη Ν.Δ. όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τις "συμμαχίες με ακροδεξιούς σκελετούς", ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά:

Ποιον θέλουν να προτείνω πρωθυπουργό όταν θα λάβω την εντολή στα χέρια μου. Αυτούς που απαξιώνουν την πατρίδα μας;

Ειδικότερα, τόνισε πως όταν θα λάβει την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, όπως ορίζει το Σύνταγμα, τότε θα επιδιώξει τις προγραμματικές συγκλίσεις, προτείνοντας ως Πρωθυπουργό, όχι έναν «άγνωστο Χ», αλλά ένα πρόσωπο κατάλληλο να υπηρετήσει τα όσα θα έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο ακριβώς αυτών των προγραμματικών συγκλίσεων.

Ο κ. Ανδρουλάκης, αναφορικά με το τι διακυβεύεται στις επερχόμενες εκλογές, είπε, μεταξύ άλλων,  πως οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στη «Νέα Αλλαγή» που είναι βασισμένη στις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και η οποία θα δημιουργήσει μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοτιμίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινής λογικής.  

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λακωνία και ιδιαίτερα ο πρωτογενής της τομέας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.