Επικαιροτητα

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο μόνιμος σταθμάρχης

Φωτογραφία: Αρχείου

Tου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς και η καταβολή του ποσού των 15.000 ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του μόνιμου σταθμάρχη για την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς ο 50χρονος κατηγορείται ότι τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, αντί να βρίσκεται στη θέση του μέχρι τις 23:00, εκείνος εγκατέλειψε το πόστο του από τις 22:10.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η απόφαση του εφέτη – ανακριτή ήταν να αφεθεί ελεύθερος ο σταθμάρχης και να μην προφυλακιστεί, όπως συνέβη με τον μοιραίο σταθμάρχη Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα που αγγίζει τις 30 σελίδες και με το οποίο εξηγεί γενικότερα τα προβλήματα που υπήρχαν στο σταθμαρχείο Λάρισας. Μαζί του έχουν κληθεί να καταθέσουν και τρεις μάρτυρες: ειδικότερα, κατέθεσαν μαζί του ένας κλειδούχος και δύο σταθμάρχες. 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.