Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Ολοκληρώνεται ένα έργο που ζητούσαν στην Κερασίτσα, εδώ και πολλά χρόνια"(pics-vid)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Δίκτυο ομβρίων υδάτων (αγωγού 176 μέτρων) κατασκευάστηκε στην τοπική κοινότητα Κερασίτσας του Δήμου Τρίπολης.

Με το νέο δίκτυο, διευθετείται η απορροή των όμβριων υδάτων τα οποία κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων, δημιουργούν πρόβλημα, τόσο στην κυκλοφορία των οχημάτων, στην επικείμενη οδό, όσο και στους κάτοικους της περιοχής, διότι έχουν μεγάλο όγκο και εισέρχονται στις ιδιοκτησίες τους.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σε δηλώσεις του, τόνισε: "Ολοκληρώνεται ένα έργο που ζητούσαν οι κάτοικοι εδώ και πολλά χρόνια. Ο αγωγός παίρνει τα νερά και τα μεταφέρει στους αγωγούς. Το έργο εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα του χωριού.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Τρίπολης και προχωρούμε".

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κερασίτσας, κ. Γιάννης Χασάπης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΤ, "Διότι αφουγκράστηκαν το αίτημα», για να προσθέσει ότι «με την παρέμβαση αυτή αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.