Επικαιροτητα

Επίσκεψη 3ου Γυμνασίου Τρίπολης στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Ο επαγγελματίας δεν είναι δουλειά, είναι δημιουργία".

Την Τρίτη 28 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Γ1 και Γ2 του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Δ/ντρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ευγενία Τζανετοπούλου με πολύ άμεσο και κατανοητό τρόπο τους ενημέρωσαν για τον φορέα του Επιμελητηρίου και την επιχειρηματικότητα, μοιράστηκαν εμπειρίες και προβληματισμούς, απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες και τους ενθάρρυναν να κτίσουν στέρεες βάσεις με την εκπαίδευση και να ακολουθήσουν αυτό που πραγματικά αγαπάνε. 

Επιπλέον, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των επιχειρηματικών ιδεών των ομάδων των μαθητών/τριών που εκπονήθηκαν στη διάρκεια των εργαστηρίων και διεύρυναν τις ιδέες τους με τις επισημάνσεις τους. 

Τέλος, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο, με στόχο να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν την επιχειρηματική τους φύση. 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.