Επικαιροτητα

Σκαντζός: Δεν μένουμε στα "ΘΑ" αλλά προχωράμε στην υλοποίηση

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Και φέτος το καλοκαίρι η Αρκαδία θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο, τονίζει σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Αναλυτικά...

Παρουσία εμού, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά χθες 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα  υπογραφή συμβάσεων έργων.

Πρόκειται για το έργο «Ανάπλασης του οικισμού Μαγούλιανων » προϋπολογισμού 250.000 €  στον Δήμο Γορτυνίας, και το έργο « Συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές οδούς των Τ.Κ.  Χράνων – Χρούσας – Νεοχωρίου» προϋπολογισμού 600.000 € .

Ακόμη, υπέγραψε μίσθωση μηχανημάτων που αφορά τον καθαρισμό των πρανών από βράχους που υπάρχουν στα πρανή του δρόμου στα Λαγκάδια που πρόσφατα έπεσαν στο δρόμο. 

Τέλος, ο κ.Περιφερειάρχης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση για την εργολαβία που αφορά επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα οδών πρόσβασης και καθαρισμοί των ρεμάτων και ποταμών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Αρκαδία παράγουμε σημαντικό έργο όπως δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες.

Δεν μένουμε στα “ΘΑ” αλλά προχωράμε στην υλοποίηση.

Έπονται ακόμα σειρά έργων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης.

Και φέτος το καλοκαίρι η Αρκαδία θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πολίτες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.