Επικαιροτητα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιδοτεί μέλη του για το "TBEX Europe"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιδοτεί με 50% τις Αρκαδικές επιχειρήσεις, τροφίμων και ποτών που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “PELOPONNESE Food Stories”

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου  «TBEX Europe 2023».

Το «TBEX Europe 2023», ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικές εταιρείες και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών θα φιλοξενηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα.

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται για να μάθουν από τους ειδικούς του χώρου, να δικτυωθούν, να χτίσουν φιλίες και να εξερευνήσουν τον προορισμό. ​ Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου συναντούν τους κορυφαίους του είδους, μαθαίνουν και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν ανακαλύπτοντας τις καλύτερες πρακτικές των DMOs (Εταιριών Διαχείρισης Προορισμών) και των γνωστότερων τουριστικών brand με στόχο να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους.

Συμμετοχή

Το κόστος συμμετοχής είναι: 300€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Τι περιλαμβάνει : 

Προσφορά των προϊόντων σας για την υλοποίηση συνταγών και παραγωγής των προσφερόμενων εδεσμάτων 

Δειγματισμός προϊόντων σας  

Επιπλέον

Το προϊόν σας θα ενταχθεί ως βασικό συστατικό σε μια από τις συνταγές που θα παρουσιαστούν με στόχο να υπάρχει μεγαλύτερη συνάφεια και θα αναγράφεται στα σημεία παρασκευής και τις συνταγές που θα διατεθούν στους συμμετέχοντες (τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή και επομένως θα υπάρχει και ηλεκτρονική παραπομπή σε ενδεχόμενη ιστοσελίδα).

Προβολή στο σημείο μέσω τοποθέτησης υλικού (branding) στο τραπέζι διάθεσης των προϊόντων σας. 

 Προβολή στο σημείο μέσω αυτοστήρικτου προωθητικού υλικού (branding) δίπλα στο σημείο διάθεσης των προϊόντων σας.

Επικοινωνία – Προϋποθέσεις και Δηλώσεις συμμετοχής 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για να στείλετε την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  (Σημαντικές ανακοινώσεις)

Όλες οι λεπτομέρειες του event στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Γιατράκου Κατερίνα , Τηλ: 2721093333, 2721361422

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.