Επικαιροτητα

Ανακοίνωση νέου υποψηφίου από Τατούλη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

H ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος-Πέτρος Τατούλης"

Η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη είναι το αυτοδιοικητικό ακομμάτιστο, πατριωτικό κίνημα όλων των ελευθερόφρονων Πελοποννησίων πολιτών, το οποίο ανέδειξε με συστηματική και σκληρή δουλειά την προοπτική για τη δημιουργία μιας ισχυρής, εξωστρεφούς και ανθρωποκεντρικής Πελοποννήσου. 

Σήμερα, η ανάγκη συστράτευσης των άξιων, των δημιουργικών, των ανιδιοτελών πολιτών είναι πιο επιτακτική από ποτέ. 

Η «Νέα Πελοπόννησος» καλωσορίζει τον νομικό-μάχιμο δικηγόρο Γιώργο Οικονόμου, έναν επιστήμονα με σημαντικές επαγγελματικές και κοινωνικές διακρίσεις,  αυτοδημιούργητο  και κυρίως ενεργό πολίτη της Ερμιονίδας και της Αργολίδας. 

Π. Τατούλης : «Η «Νέα Πελοπόννησος» υποδέχεται με χαρά και τιμή τον σπουδαίο δικηγόρο, άξιο άνθρωπο και ενεργό πολίτη της Πελοποννήσου, τον φίλο Γιώργο Οικονόμου. Είμαστε βέβαιοι, όλοι οι φίλοι και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» που έχουν αποδείξει την ικανότητα και την αγάπη τους για τον τόπο μας, ότι η συστράτευση δίπλα μας του Γιώργου Οικονόμου δυναμώνει την προοπτική της Αργολίδας και της Πελοποννήσου στην προσπάθεια μας να ξαναβγεί η Περιφέρεια μας στο δρόμο της ασφάλειας, της ευημερίας και της ανάπτυξης». 

Γ. Οικονόμου: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να συστρατευτώ με την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που έχει εκκινήσει. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοδιοίκηση  πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα και πάγια άποψη μου είναι ότι η άσκηση πολιτικής πρέπει να θέτει σε προτεραιότητα τους πολίτες και τον τόπο μας. Οι επιλογές που έχω κάνει διαχρονικά έχουν στο κέντρο τους τον άνθρωπο αλλά και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στους θεσμούς. 

Θεωρώ χρέος μου να αγωνιστώ  στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη με στόχο οι επόμενες γενιές να απολαμβάνουν, να ζουν και να δραστηριοποιούνται σε έναν τόπο που θα τους εγγυάται ασφάλεια και δικαιοσύνη.

 Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Ερμιονίδας, της Αργολίδας και της Πελοποννήσου».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.