Επικαιροτητα

Καλαμάτα: Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε 35χρονο σε κεντρική πλατεία

Φωτογραφία: Αρχείου

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 6:00 σήμερα (22/4) στην οδό Κροντήρη, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όταν περίοικοι άκουσαν έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια.

Βγαίνοντας στα μπαλκόνια αντίκρισαν μια ομάδα 10-15 ατόμων, ανηλίκων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, να ξυλοκοπούν έναν άνδρα, τον οποίο είχαν ρίξει στους θάμνους που βρίσκονται εκεί. Έβαλαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα η «ομάδα» των νεαρών να τραπεί σε φυγή.

Όταν κατέβηκαν στον δρόμο, βοήθησαν τον 35χρονο άνδρα που είχε δεχθεί την επίθεση να καθίσει στο παγκάκι του έδωσαν νερό, καθάρισαν τα αίματα από το πρόσωπο, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε ο τραυματισμένος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε σπάσει τη μύτη του, και αναμενόταν με το που θα έπαιρνε εξιτήριο, η κατάθεση του στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Πηγή: ethnos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.