Επικαιροτητα

Νίκας: "Δεν κρατάμε τον κόσμο στην Τρίπολη"

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου- Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στην Τρίπολη, λέγοντας πως θα πρέπει ν' αναβαθμιστεί, "ρίχνοντας" το βάρος στην Βιομηχανική Περιοχή και τη λίμνη Τάκα. 

Μάλιστα, ο κ. Νίκας δήλωσε πως η πρωτεύουσα της Αρκαδίας δεν μπορεί, πλέον, να στηρίζεται μόνο στο γεγονός πως είναι το διοικητικό κέντρο της Πελοποννήσου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "δεν κρατάμε κόσμο στην Τρίπολη τα Σαββατοκύριακα."

Σχετικά με τη λίμνη Τάκα, υπήρξε αντίδραση από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας, κ. Ρουμελιώτη, ο οποίος αμφισβήτησε την επάρκεια των έργων που έχουν γίνει στην περιοχή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο από την πλευρά του Περιφερειάρχη, όσο κι από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Σκαντζό.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε και στο έργο που αφορά την άρδευση από τη λίμνη Τάκα- το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης-, λέγοντας πως θα έπρεπε να γίνει ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου, σχετικά με τα "κωλύματα" που παρουσιάζονται σε σχέση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Η ουσία, σε κάθε περίπτωση, είναι πως, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η Τρίπολη χρειάζεται, επειγόντως, "αναβάθμιση". Προφανώς, αυτό θα είναι κι ένα από τα βασικά ζητήματα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.