Επικαιροτητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Τσακώνας και Παραδεισίων

Λόγω εργασιών.

Βάσει της σχετικής Απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τσακώνας (Χ.Θ. 210) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Παραδεισίων (Χ.Θ. 198,3) στην κατεύθυνση προς Αθήνα/Σπάρτη, από την Τρίτη 25/4/2023 και ώρα 07:00, έως και την Τετάρτη 26-04-2023 και ώρα 19:00.

Κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα η κυκλοφορία από Καλαμάτα/Πύργο/Κυπαρισσία προς Αθήνα/Σπάρτη θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, ενώ τα διερχόμενα οχήματα δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό Διοδίων Βελιγοστής. Η κυκλοφορία προς Καλαμάτα/Πύργο/Κυπαρισσία δεν θα επηρεαστεί.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν  αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.