Επικαιροτητα

Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα πάμε να ψηφίσουμε

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Με άστατο καιρό θα διεξαχθούν οι εκλογές την Κυριακή 21/05

Από την αρχή της ημέρας βροχές θα εκδηλώνονται κατά τόπους, κυρίως σε περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας, συνοδεία μεμονωμένων καταιγίδων.

Βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Ιονίου και νησιώτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς κατά βάση βροχές στις Κυκλάδες και στα Δωδεκανήσα.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια).

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν τόσο στο νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, όσο και στο νομό και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στους προγνωστικούς χάρτες, αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων τα τρίωρα 06:00 - 09:00, 12:00 - 15:00 και 15:00 - 18:00 (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής 21/05.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.