Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Δίνουμε βαρύτητα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της διαρκούς αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε επιθεώρηση εργασιών στο χώρο του ΔΑΚ, μαζί με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ηλία Κούρο.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τένις, όπου τοποθετήθηκαν κερκίδες, μαζί τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε: «Δίνουμε βαρύτητα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, στο σύνολο του Δήμου μας.

Με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, δρομολογούμε έργα και παρεμβάσεις, που λύνουν προβλήματα, που αναβαθμίζουν τις αθλητικές μας υποδομές.

Στο ΔΑΚ Τρίπολης, μετά την ανακατασκευή των γηπέδων τένις, προχωρήσαμε και στην εγκατάσταση κερκίδων.

Το ΔΑΚ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας, στους δημότες να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό. Εμείς θα συνεχίσουμε να το αναβαθμίζουμε και στην επόμενη θητεία μας».

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.