Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Θερμή" συζήτηση στο Δ.Σ. για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης- 24 Μαϊου 2023

Το θέμα της "ασφάλειας" στο εργοτάξιο της υπό ανάπλαση κεντρικής πλατείας της Τρίπολης, επανέφερε ο κ. Βόσνος, κατά την έναρξη, ουσιαστικά, της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Απουσία του κ. Δημάρχου, ο κ. Βόσνος θύμησε τη σχετική συζήτηση που είχε γίνει σε παλαιότερη συνεδρίαση, όταν και είχε δοθεί προς χρήση των πολιτών μέρος της πλατείας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Βόσνος δήλωσε πως υπάρχουν τραυματισμοί λόγω κακοτεχνιών που υφίστανται, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος, ως Δημοτικός Σύμβουλος, δεν έχει καμμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες, σχετικά με το θέμα. Επιπρόσθετα, κατηγόρησε τον κ. Τζιούμη πως η συμπεριφορά του ήταν "προσβλητική" απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ο κ. Σμυρνιώτης "αναρωτήθηκε" πότε θα παραδοθεί, επιτέλους, η κεντρική πλατεία προς χρήση και με ασφαλή τρόπο, ενώ ο κ. Κανελλόπουλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, υποστήριξε, ουσιαστικά,  πως η κριτική απέναντι στις εργασίες που πραγματοποιούνται είναι "άδικη".

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Λαγός, αμφισβήτησε πως η αιτία για τα ατυχήματα που ανέφερε- με ονόματα των θυμάτων, μάλιστα- ο κ. Βόσνος, είναι το έργο, χωρίς ν' αποκλείει τέτοια πιθανότητα. Υπήρξε, στη συνέχεια, έντονη αντίδραση του κ. Βόσνου για όσα είπε ο κ. Λαγός:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.