Επικαιροτητα

Εκθέσεις και στις 5 Π.Ε. θα συνδράμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Εμπορικές και άλλες εκθέσεις που διοργανώνονται τον φετινό χρόνο στους 5 νομούς της προγραμματίζει να στηρίξει οικονομικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναφέροντας ότι μεταξύ των άλλων εκδηλώσεων η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τις εκθέσεις των Επιμελητηρίων Κορινθίας στην Κόρινθο, Λακωνίας στο Γύθειο και Αρκαδίας στην Τρίπολη (γευσιγνωσίας), όπως επίσης τις εκθέσεις των Φιλιατρών και της Μεσσήνης, καθώς και την αγροκτηνοτροφική έκθεση της Τεγέας -στον χώρο της οποίας η Περιφέρεια αποκαθιστά με δαπάνη της τις προτομές των ευεργετών.

Ο Π. Νίκας πρόσθεσε ότι σε όλες τις πιο πάνω εκθέσεις η Περιφέρεια θα μετάσχει με δικό της περίπτερο, ενώ σε ορισμένες από αυτές θα είναι και συνδιοργανωτής.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.