Επικαιροτητα

"Ημέρα Καριέρας" σε τμήμα του ΠΑΠΕΛ στην Τρίπολη (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Πλήθος εταιριών τεχνολογίας βρίσκονται στο Αμφιθέατρο της Σχολής, ώστε να γνωρίσουν οι φοιτητές τι δυνατότητες έχουν στην αγορά εργασίας της Ελλάδας.

Το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επαφής των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ημέρα Καριέρας, σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023. 

Στην εκδήλωση, εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών παρουσιάζουν τις ανοικτές θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση "Ημέρα Καριέρας" στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από τις εταιρείες και τα ερευνητικά κέντρα, live workshops, ιστορίες αποφοίτων, συναντήσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων των εταιρειών με φοιτητές και αποφοίτους, και συλλογή βιογραφικών των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η "Ημέρα Καριέρας" πραγματοποιείται έως τις 5 το απόγευμα, με φυσική παρουσία, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Ημερομηνία: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 | 9:30 - 17:00

Τόπος: Αμφιθέατρο (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Τρίπολη

Διοργάνωση: Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

E-mail επικοινωνίας: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους φοιτητές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες συναφείς με τα αντικείμενα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.