Επικαιροτητα

Ε.Ο.Σ.: Περίπατος στο Άλσος Παναρκάδων με το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Τετάρτη 07 Ιουνίου - Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης

Την Τετάρτη 7-6-2023 και ώρα 16.15', ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ. του Δήμου Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει έναν ιδιαίτερο περίπατο στο Άλσος Παναρκαδων, όπου θα έχουμε τη χαρά να συνοδεύσουμε σε έναν όμορφο περίπατο τους οφελούμενους του Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ. του Δήμου Τρίπολης. 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν σε αυτόν τον περίπατο, να απολαύσουμε τη φύση και να μοιραστούμε χαμόγελα!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, είναι επί σειρά ετών δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν κάποια αναπηρία, είτε διοργανώνοντας ειδικές προπονήσεις αναρρίχησης, είτε με πραγματοποίηση περιπάτων, είτε με την απλή συλλογή πλαστικών καπακιών για τη στήριξη τους.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6955568062, στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης: eostripolis.gr και στη σελίδα στο fb. ΕΟΣ Τρίπολης 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.