Επικαιροτητα

Εκπαιδευτική επίσκεψη Πα.Πελ. στο Λαύριο με τη συνδρομή της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η στενή συνεργασία της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με στόχο την εν γένει εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου, συνεχίζεται με μία ακόμα δράση. 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα των φοιτητών του Πανεπιστημίου, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.  

Η επίσκεψη αυτή υποστηρίζεται θερμά από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. η οποία προσφέρει τρία πούλμαν για τη μετακίνηση των φοιτητών από την Πελοπόννησο προς το Πάρκο του Λαυρίου.

Με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου αλλά και τη συνδρομή της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε, η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με δυνατότητα συμμετοχής φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου από την Τρίπολη, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

Η δράση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες να γνωρίσουν από κοντά το όραμα και τη στρατηγική των ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων που στεγάζονται στο Τεχνολογικό Πάρκο, δίνοντάς τους το έναυσμα να αντλήσουν έμπνευση από πετυχημένα παραδείγματα start-up επιχειρήσεων. 

Η υλοποίηση μιας τέτοιας δράσης συνιστά ένα από τα πολλά βήματα τόσο για τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας όσο και για τη χάραξη κοινής πολιτικής των θεσμικών εκπροσώπων των φορέων της Τρίπολης.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.