Επικαιροτητα

Έκθεση Τεγέας: Επιδότηση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας σ' επιχειρήσεις

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση- Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με σημαντικό ποσό τις Αρκαδικές επιχειρήσεις – μέλη του που θα λάβουν μέρος στην 51ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας.

Η έκθεση διοργανώνεται από τις 14 έως τις 21 Αυγούστου, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από τον τομέα των τροφίμων και των ποτών, από τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και τον εμποροβιοτεχνικό, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό της έκθεσης. 

Οι εκθεσιακοί χώροι που παρέχονται είναι περίπτερα, (15 τ.μ) Standard δομής, τα οποία περιλαμβάνουν 1 γραφείο, 2-3 καρέκλες, 4 ράφια, βασικό φωτισμό, 1 πρίζα, φύλαξη και καθαριότητα. 

Πωλήσεις

Στην έκθεση σας δίνετε η δυνατότητα της απευθείας πώλησης αρκεί να έχετε τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα. 

Ώρες λειτουργίας: Από τις 9:30 το πρωί έως αργά το βράδυ

Κόστος

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 800€ πλέον Φ.Π.Α.

Το Επιμελητήριο επιδοτεί με 300€ (ανά περίπτερο) πλέον Φ.Π.Α. όλες τις επιχειρήσεις - μέλη του.

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου

Για να δηλώσετε αίτηση συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικές ανακοινώσεις)

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6) ή στα τηλέφωνα: 210 2232441

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.