Επικαιροτητα

Εντονη αντίδραση για τη μετακίνηση γιατρού από το Παναρκαδικό στην Κόρινθο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος", Γιώργου Παπασταματάκη.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για διαδικασία που "προβλέπεται", αλλά κρίνεται απαράδεκτη καθ' ότι γίνεται με... εντέλλεσθε.

Αναλυτικά ο κ. Παπασταματάκης αναφέρει:

Απαράδεκτη η μετακίνηση, με εντέλλεσθε, οποιουδήποτε γιατρού, από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Με απόφαση της 6η ΥΠΕ μετακινείτε επιμελήτρια Β΄ της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου μας στο Γ.Ν. Κορίνθου για εφημεριακή κάλυψη της εκεί παιδιατρικής κλινικής στις 20-8-23.

Νόμιμη διαδικασία που εμπίπτει στην δικαιοδοσία της 6ης ΥΠΕ το θέμα όμως δεν ειναι αυτό. Το θέμα ειναι ως πότε το νοσοκομείο μας θα αποδυναμώνετε με υποχρεωτικές μετακινήσεις γιατρών του σε άλλα νοσοκομεία. Η λύση με την πρόσληψη επικουρικών γιατρών ειναι προσωρινή. Η πρόσφατη συνταξιοδότηση τεσσάρων εμπείρων διευθυντών και η μέχρι τον Δεκέμβριο αποχώρηση  ακόμα 3 διευθυντών και λαμβάνοντας υπόψη και την συνταξιοδότηση διοικητικού προσωπικού, χωρίς να προβλέπονται ανάλογες προσλήψεις οδηγούν το νοσοκομείο μας σε οριστική υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει στούς πολίτες της Αρκαδίας. 

Για την Νέα Πελοπόννησο, τον Πέτρο Τατούλη και μένα προσωπικά η αναβάθμιση και στελέχωση και η προστασία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Νέα Πελοπόννησο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.