Επικαιροτητα

Διάψευση παραίτησης του Μητροπολίτη Αλεξάνδρου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Το περιβάλλον του επικεφαλής της Μητρόπολης Μαντινείας & Κυνουρίας διέψευσε σχετικές φήμες.

Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες περί δήθεν παραίτησης του Πατριώτη Μητροπολίτη μας κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  διαβεβαιώνουμε όλους ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Μητροπολίτη μας.

Ο Μητροπολίτης εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του ,  έχει  για βοηθό του τον Επίσκοπο Τεγέας , η Μητρόπολη λειτουργεί άψογα και για τον λόγο αυτό δεν τίθεται καν θέμα παραίτησής του.

Την πληροφορία αυτή μετά από παρέμβασή μας πήραμε από τον πολύ στενό κύκλο του Μητροπολίτη μας και συστήνουμε σε αυτούς που  διακινούν για  τους δικούς τους λόγους τις ψευδείς πληροφορίες περί δήθεν παραίτησής του να σταματήσουν  την διακίνηση ψευδών ειδήσεων.

Ο Μητροπολίτης σύμφωνα με το πρόγραμμα της Μητρόπολης θα παρευρεθεί στις 29 Αυγούστου στον εσπερινό στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ στην Κάτω Ασέα και την επομένη θα συνεορτάσει την ονομαστική του εορτή στην Παναγία Τσεμπερούς μαζί  με άλλους αρχιερείς και  πλήθος Κόσμου .

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ ΤΟ ΟΡΕΣΘΑΣΙΟΝ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.