Επικαιροτητα

"Συνεχίζεται η αδιαφορία της κυβέρνησης της Ν.Δ."

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στην Κοντοβάζαινα

Συνεχίζεται η αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων για τους πολίτες των χωριών της Αρκαδίας, αφού μετά από τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. Τεγέας και Βυτίνας, «λουκέτο» μπαίνει σήμερα και στο κατάστημα της Κοντοβάζαινας.

Ακόμη μία περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που η λειτουργία του καταστήματος έπρεπε να κριθεί απαραίτητη λόγω των ηλικιωμένων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται αλλά και την απόσταση που έχουν επαγγελματίες και πολίτες από την πρωτεύουσα του νομού μας.

Το «σχέδιο» της Νέας Δημοκρατίας για την «ερημοποίηση» της Αρκαδίας συνεχίζεται χωρίς να εξετάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας μπροστά στα οικονομικά οφέλη «των επενδυτών».

Δυστυχώς δείχνει για ακόμη μία φορά πως για τους «αρίστους» του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα .

Το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα μάχεται καθημερινά για την ανάπτυξη της περιφέρειας με κάθε τρόπο και θεωρεί ότι κάθε δομή που κλείνει, είναι ένα ακόμη «χτύπημα» στην Αρκαδία μας. 

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε πολίτη για να διεκδικούμε το δίκιο του λαού μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.