Επικαιροτητα

Λαμπρόπουλος από Θάνα: Μόνο ενωμένοι μπορούν να μεγαλουργήσουν οι Έλληνες

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη  στην εκδήλωση προς τιμήν του Πάνου Κολοκοτρώνη, γιου του Θεοδώρου.

Για μία γκρίζα σελίδα στη διάρκεια της Ελληνικής Ιστορίας έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, , Οικονομίας, Παιδείας, οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, στην εκδήλωση προς τιμήν του Πάνου Κολοκοτρώνη, γιου του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στο χωριό Θάνα.

Ο κ. Λαμπρόπουλος, τόσο στο χαιρετισμό του, όσο και σε δηλώσεις μετά το πέρας της εκδήλωσης σημείωσε πως Qη ιστορική μνήμη πρέπει να μας ακολουθεί και να μας δίνει διδάγματα". 

Και το δίδαγμα, όπως ανέφερε,  του θανάτου του Πάνου Κολοκοτρώνη, ο οποίος φονεύτηκε το Νοέμβριο του 1824, στου Θάνα, κατά τη διάρκεια της εμφύλιας διαμάχης, που λίγο έφθασε να «γκρεμίσει» και όσα είχαν επιτευχθεί μέχρι τότε στον Αγώνα για την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την Ελευθερία μας, είναι να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες, γιατί μόνο τότε μεγαλουργούμε και μπορούμε να νικήσουμε ακόμα και ισχυρότερους εχθρούς.

Σημείωσε δε πως πλέον είμαστε και ενωμένοι και ισχυροί. Tέλος, ευχαρίστησε τους κατοίκους της γενέτειράς του, για την στήριξή τους στις πρόσφατες εκλογές και τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι σταθερά δίπλα τους σε ό,τι χρειάζονται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.