Επικαιροτητα

Δωρεά μηχανήματος από την Περιφέρεια στο Παναρκαδικό νοσοκομείο

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απεστάλη από την διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η επιστολή αφορούσε στην δωρεά από την Περιφέρεια ενός μηχανήματος για τις ανάγκες του Ουρολογικού Τμήματος του νοσοκομείου της αρκαδικής πρωτεύουσας,

“Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας προς το κοινωνικό σύνολο. Εκφράζουμε την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας” καταλήγει η επιστολή προς τον περιφερειάρχη, την οποία υπογράφει ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Τάσος Τζανής.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επανέλαβε ότι η Περιφέρεια συνδράμει από τον προϋπολογισμό της και στο μέτρο των δυνατοτήτων της τις δημόσιες δομές υγείας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αρμοδιότητα:

“Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει σύγχρονος ιατρομηχανολογικός εξοπλισμός σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας στην Περιφέρειά μας” κατέληξε ο Π. Νίκας.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.