Επικαιροτητα

Σύμβαση για το οδικό δίκτυο στη νοτιοδυτική Γορτυνία

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στις πολλαπλές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την Περιφέρεια στην περιοχή αναφέρθηκε ο Π. Νίκας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, συμπληρωματική σύμβαση ποσού 367.216,02 ευρώ για το έργο βελτίωσης της βατότητας του οδικού δικτύου στην πυρόπληκτη περιοχή νοτιοδυτικής Γορτυνίας, ο προϋπολογισμός του οποίου είναι 1.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΤΑΠ ΤοΚ.

Με την αφορμή αυτή, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επισήμανε τις πολλαπλές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την περιφερειακή Αρχή στην πιο πάνω πυρόπληκτη περιοχή, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στις υποδομές ύδρευσης.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της παράκαμψης των Λαγκαδίων -σημαντικό έργο που καθυστερεί εδώ και χρόνια, όπως παρατήρησε-, αλλά και στο εξ ίσου σημαντικό έργο του οδικού άξονα από τη Μεγαλόπολη ώς την Αρχαία Ολυμπία.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.