Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Ολες οι λεπτομέρειες για την ετήσια κάρτα στάθμευσης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Διαβάστε τα 9 δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση της ατελούς κάρτας.

Προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει στην έκδοση / ανανέωση και χορήγηση της προβλεπόμενης ετήσιας κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου του έτους 2024, παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι που κατοικούν εντός της ζώνης Σ.Ε.Σ όπως προσκομίσουν στο Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1.Έντυπο Ε1 του τελευταίου έτους, όπου αποδεικνύεται η μόνιμη κατοικία.

2.Για προστατευόμενο μέλος: Ε1 των γονέων του τελευταίου οικονομικού έτους (κατατεθειμένο), στο οποίο δηλώνεται το προστατευόμενο μέλος.

3.Σε περίπτωση πρόσφατης μετακόμισης: το Ε1 συνοδεύει Μεταβολή Στοιχείων από Δ.Ο.Υ.

4.Σε περίπτωση φιλοξενίας: Ε1 τόσο του διαμένοντα στην εν λόγω οικία, όσο και του φιλοξενούμενου.

5.Φωτοαντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου (σε περίπτωση μισθωμένης οικίας) ή αντίγραφο αυτού, όπως έχει αναρτηθεί στην ΑΑΔΕ.

6.Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας οχήματος (σε περίπτωση LEASING ή οποιασδήποτε άλλης μορφής μίσθωσης ή παραχώρησης χρήσης το απαιτούμενο δικαιολογητικό έγγραφο).

7.Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερομένου, ότι η διεύθυνση για την οποία αιτείται την παραλαβή σήματος μονίμου κατοίκου είναι ο τόπος της κύριας και μόνιμης κατοικίας του και ότι ο αιτών δε διαθέτει άλλη ιδιόκτητη ή μισθωμένη θέση στάθμευσης εντός ιδιοκτησίας που βρίσκεται στη Ζώνη του Σ.Ε.Σ.

8.Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

9.Αίτηση, η οποία θα χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία (Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας).

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω κάρτα θα χορηγηθεί ΑΤΕΛΩΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.