Επικαιροτητα

Αρκαδία: Μελέτες για τα γεφύρια σε Καστρί και Δαβιά

Φωτογραφία: Facebook/Καστρί Κυνουρίας - kastri kynoyrias

Υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις και αναμένονται άμεσα εργαστηριακές δοκιμές και έρευνα...

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε δύο συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ως προς την τεχνική υποστήριξη της διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας, στο πλαίσιο σχετικής προγραμματικής σύμβασης με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών αποκατάστασης για γεφύρια της Αρκαδίας, η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.”

Ειδικότερα, η μία από τις προαναφερόμενες συμβάσεις αφορά στην εκπόνηση εργαστηριακών δοκιμών και ερευνών καθώς και στη σύνταξη έκθεσης αξιολόγησης των γεφυρών στο Καστρί και την Δαβιά, ενώ αντικείμενο της δεύτερης αποτελεί η συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για την αποκατάσταση της γέφυρας στο Καστρί -και συγκεκριμένα, τον έλεγχο στατικής επάρκειας, τις μελέτες επεμβάσεων και αποκατάστασης, φωτισμού και ανάδειξης, όπως και την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.