Επικαιροτητα

Λήγει σήμερα η προθεσμία για το Youth Pass

«Τέλος χρόνου» για το Youth Pass των 150 ευρώ.

Σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων και υπολογίζεται πως περισσότεροι από 200.000 νέοι θα εξασφαλίσουν την ενίσχυση. 

Την επόμενη εβδομάδα θα δουν μάλιστα τα «ψηφιακά τους πορτοφόλια» να «φουσκώνουν», καθώς θα καταβληθεί το ποσό, κάτι το οποίο προγραμματίζεται να γίνει έως τις 13 Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος νέος 18 ή 19 ετών θέλει να εξασφαλίσει τα 150 ευρώ θα πρέπει σήμερα να υποβάλλει αίτηση στο https://vouchers.gov.gr/youthpass  

Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας που «κλείνει» τα μεσάνυχτα, αρχίζουν οι προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο χορήγησης της ενίσχυσης, ο οποίος αναμένεται να «ανοίξει» ξανά την Πρωταπριλιά του 2024. Το ποσό των 150 ευρώ έχει την μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών, δηλαδή μεταξύ άλλων σε θέατρα, ξενοδοχεία ή και αεροπορικά εισιτήρια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.