Επικαιροτητα

Γ. Τρουπής: Οι συνέργειες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου στη Βυτίνα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Μια άκρως βιωματική και αυθεντική εμπειρία με τα τοπικά προϊόντα, τις παραδοσιακές συνταγές, τον πολιτισμό και την ιστορία έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου.

Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησαν μαγειρικές επιδείξεις, απόλαυσαν τοπικά εδέσματα, μέλι και κρασί καθώς και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά υπό τους ήχους live μουσικής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην αξία των συνεργασιών και τη σημασία της προβολής και ανάδειξης της αρκαδικής διατροφής εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην άρτια διοργάνωση της Περιφέρειας. 

"Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως ένας από τους κύριους συνδιοργανωτές, θα συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της εξωστρέφειας, δίνοντας έμφαση στη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία -την οποία όπως γνωρίζετε με συνεχείς δράσεις στηρίζουμε - τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα εν γένει", τονίζει σε δήλωση του ο κ. Τρουπής, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.