Επικαιροτητα

Συνεδριάζουν τη Δευτέρα (18/12) Οικονομική Επιτροπή και Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης

Το μεσημέρι η συνεδρίαση της Επιτροπής, το απόγευμα του Συμβουλίου.

Τη Δευτέρα (18/12/2023) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Πατήστε εδώ και διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης

Επίσης, η πρόσκληση που απέστειλε ο πρόεδρος του οργάνου, Παναγιώτης Παράσχος για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης αναφέρει:

Σας καλούμε την 18η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφέ – μπαρ - εστιατόριο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Καφεστίαση Ο.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 23 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Ταβέρνα - εστιατόριο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Δελής Νικόλαος του Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 77 στην Τρίπολη.

-Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Γ. Μητσιόπουλος και Σια Ε.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Αγ. Παντελεήμονος τέρμα στην Τρίπολη.

-Γνωμοδότηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης σε περιοχή εντός Σχεδίου Τρίπολης και συγκεκριμένα στη συμβολή των δύο κάθετων οδών Μουτζουροπούλου και Αγίου Κωνσταντίνου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.