Επικαιροτητα

Στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ν. Κυνουρίας, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή που σήμερα ένα μέλος της μεγάλης Επιμελητηριακής οικογένειας ορκίστηκε Δήμαρχος", τόνισε ο Γιάννης Τρουπής.

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Μανώλη Δολιανίτη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Αντιπρόεδρος κ. Παρασκευάς Κατσικερός, τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ.κ. Πρόεδρος της ΟΕΒΕΑ Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και ο Παναγιώτης Μαντάς.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας του κ. Μανώλη Δολιανίτη, ο οποίος  σημειώνεται ότι είναι μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο κ. Τρουπής δήλωσε: "Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή που σήμερα ένα μέλος της μεγάλης Επιμελητηριακής οικογένειας ορκίστηκε Δήμαρχος. Είμαστε σίγουροι για την καλή και δημιουργική θητεία που θα έχει ο Μανώλης Δολιανίτης αφού η εμπειρία του στα κοινά του Επιμελητηρίου και όχι μόνο, θα τον βοηθήσει σημαντικά στα νέα του καθήκοντα. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε αυτή τη νέα πορεία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη για να πετύχει τους στόχους του".

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.