Επικαιροτητα

Τρίπολη: Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της η Παγκρήτια Τράπεζα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Με στόχο τη διείσδυση σε νέες δυναμικές τοπικές αγορές ξεκίνησε τη λειτουργία το νέο υποκατάστημα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της στρατηγικής του τραπεζικού ομίλου για ορθολογική επέκταση του Δικτύου καταστημάτων και τη διείσδυση σε νέες δυναμικές τοπικές αγορές. 

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας την παρουσία της Τράπεζας στην Πελοπόννησο, μια περιφέρεια με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, το υποκατάστημα υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της και επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μπάκο.    

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος σημείωσε: "Η Παγκρήτια Τράπεζα μεγαλώνει και ενισχύει το αποτύπωμα της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το νέο κατάστημα μας στην Τρίπολη αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την στήριξη των οικονομικών αναγκών των τοπικών κοινωνιών. Με το δυναμικό στρατηγικό της σχεδιασμό και τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού και των μετόχων της, η Παγκρήτια είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς και να αξιοποιήσει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.