Επικαιροτητα

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Νίκου Τσιαμούλου!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εξελέγη για 3η συνεχή θητεία στο Δ.Σ. του 11ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ν.Α.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 

Παράλληλα, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης συνέβαλε με την παρουσία του στην αύξηση κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες και 2500 ψήφους της παράταξης Π.Δ.Σ.Ο.

Tα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου 2023 του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την ανάδειξη των μελών των Τοπικών Διοικήσεων και των μελών της Συνέλευσης Των Αντιπροσώπων(Σ.Τ.Α.) αναρτήθηκαν και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε..

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ο.Ε.Ε. , επιβεβαιώνουν τη δυναμική αλλά και την αντοχή της παράταξής μας (Π.Δ.Σ.Ο.), που κατάφερε να παγιωθεί ως η πρώτη και κυρίαρχη δύναμη στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο των Οικονομολόγων, κατακτώντας την 2η θέση πανελλαδικά.

Η άνοδος της παράταξης μας κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες και 2500 ψήφους, συνιστά επιβεβαίωση και ενδυνάμωση των θέσεων μας.

Το 28% που καταγράψαμε συνιστά εκ νέου την κυριαρχία της Π.Δ.Σ.Ο. στο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο των Οικονομολόγων.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους που με τίμησαν με την ψήφο τους και για 3η συνεχή θητεία με εξέλεξαν στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του 11ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ν.Α.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Η μεγάλη στήριξη και ανταπόκριση στο πρόσωπό μου επιβεβαιώνεται με το πρωτοφανή και εκπληκτικό διπλασιασμό του

ποσοστού των ψήφων στο Νομό Αρκαδίας σε σχέση με τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών το 2019, δίνοντας και την πρωτιά στην παράταξη μας Π.Δ.Σ.Ο. στο Νομό Αρκαδίας και ένα νέο ρεκόρ ψήφων προσωπικά σε εμένα.

Επίσης θερμά ευχαριστώ τους 1056 συναδέρφους - Οικονομολόγους από όλη την Ελλάδα που με εμπιστεύθηκαν πάλι και με στήριξαν με την ψήφο τους για να επανεκλέγω στην τιμητική 14η θέση του 3ου εκλογικού τμήματος(Υπόλοιπο Επικράτειας) της παράταξης μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του συνυποψήφιους που ενωμένοι δώσαμε ένα δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις για το πολιτισμένο επίπεδο αντιπαράθεσης και την άψογη εκλογική διαδικασία όπως αρμόζει σε έναν κατεξοχήν επιστημονικό φορέα.

Οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου τελείωσαν αλλά τα προβλήματα παραμένουν εδώ.

Η υποβάθμιση του οικονομολογικού επαγγέλματος, η αμισθί εργασιακή εξουθένωση των λογιστών, η φορολογική στοχοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών και πολλά άλλα, είναι προβλήματα τα οποία θα βρίσκουμε μπροστά μας καθημερινά.

Για τα υπαρκτά προβλήματα των οικονομολόγων είμαστε εδώ για να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε λύσεις.

Με καθαρό λόγο και με προτάσεις.

Από αύριο όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα για τη βελτίωση και αναβάθμιση του Οικονομολογικού επαγγέλματος, για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο χρήσιμο για όλα τα μέλη του και ωφέλιμο στην Πολιτεία.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και απεριόριστη εκτίμηση,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.