Επικαιροτητα

Έρχονται ανατιμήσεις σε πετρέλαιο και βενζίνη

Φωτογραφία: enikonomia.gr

"Η αιτία φαίνεται πως είναι η αναταραχή στην Ερυθρά Θάλασσα" δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο ACTION 24. 

Νέες ανατιμήσεις θα υπάρξουν τις δύο επόμενες εβδομάδες στις τιμές των καυσίμων στη χώρα μας  λόγω της αναταραχής στη Ερυθρά θάλασσα που προκαλούν οι αντάρτες Χούθι όπως γνωστοποίησαν οι βενζινοπώλες μιλώντας στο Action 24.

«Εφόσον έχουμε νέα τιμολόγια με νέες τιμές, τότε δικαιούμαι να ανεβάσω την τιμή» είπε η πρόεδρος της Ένωσης βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα μιλώντας στο Action 24.  «Eάν διαρκέσει αρκετό καιρό η κρίση στην Ερυθρά θάλασσα, τότε θα ανέβουν οι τιμές στα καύσιμα » συμπλήρωσε. «H είδηση με τους Χούθι όλους μας έχει αναστατώσει  και μας έχει προβληματίσει. Υπάρχει ήδη μεγάλο πρόβλημα μας .Είμαστε πολύ ψύχραιμοι. Πιστεύω πως  και οι εταιρείες και τα διυλιστήρια θα είναι πολύ προσεκτικοί  στο τι ανατιμήσεις θα κάνουν » είπε μεταξύ άλλων η κ. Ζάγκα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.