Επικαιροτητα

Τζιούμης: Πρέπει να "τρέξει" το ΕΣΠΑ, αρχίζουμε να δυσκολευόμαστε

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Αυτό επισήμανε, κατά τη διάρκεια του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο Δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης

Ο κ. Τζιούμης αναφερόταν στη μισθοδοσία δομών και δράσεων που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα. Καθώς οι εκταμιεύσεις καθυστερούν, ο Δήμος Τρίπολης καταβάλλει ο ίδιος τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, γεγονός που προκαλεί κάποιες δυσχέρειες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης δεν απέδωσε κάπου τις καθυστερήσεις αυτές, αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να συνεχιστούν, στέλνοντας "μήνυμα" προς κάθε κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, τα θέματα που αφορούσαν "αλλαγές χρηματοδότησης" και εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση της 30ης Ιανουαρίου, ήταν τα εξής:

Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Δήμου Τρίπολης

Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή του στη προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2022-2023

Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Τρίπολης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: «Λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Τρίπολης»

Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: «ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.