Επικαιροτητα

Κρίσιμες αποφάσεις για τους μελισσοκόμους της Πελοποννήσου

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η νέα συνέλευση.

Την αντίδραση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους περιμένουν οι μελισσοκόμοι της Πελοποννήσου μετά τις πετυχημένες -όπως τις χαρακτηρίζουν- συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Τρίπολη και την Καλαμάτα και τη συνάντηση που είχαν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

"Οι πρώτες κινητοποιήσεις έγιναν με μεγάλη συμμετοχή των μελισσοκόμων και μετά τη συνάντησή μας με τον περιφερειάρχη στον οποίο παραδώσαμε τα αιτήματά μας, περιμένουμε να δούμε πως θ' αντιδράσει η κυβέρνηση, ώστε στις 17 Φεβρουαρίου που θα γίνει η νέα συνέλευση, να πάρουμε τις επόμενες αποφάσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας, Γιώργος Σεντεμέντες.

"Τα αιτήματα είναι περισσότερο θεσμικά, παρά οικονομικά, αφού, σε πρώτη φάση, κυρίαρχο ρόλο παίζουν για εμάς οι ελληνοποιήσεις των μελιών, η κίνησή μας μέσα στο δάσος, αλλά και η αντικατάσταση των κυψελών, σε περίπτωση ολικής καταστροφής".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.