Επικαιροτητα

Σύσταση σε κατοίκους και επισκέπτες του Δ. Βόρειας Κυνουρίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Μην πετάτε ζεστή στάχτη στους κάδους απορριμμάτων!".

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την αποφυγή ενεργειών που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφεύγουν την απόρριψη ζεστής στάχτης, ιδιαιτέρως, από τζάκια και σόμπες στους κάδους απορριμμάτων.

Η ζεστή στάχτη μπορεί να προκαλέσει εύφλεκτες αντιδράσεις και να θέσει σε κίνδυνο το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.

Επίσης πέρα από τον αυτονόητο κίνδυνο για όλους η συγκεκριμένη ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων και των απορριμματοφόρων. Επιπλέον ενέχει κινδύνους επιβάρυνσης της υγείας των εργαζομένων από την εισπνοή της  στάχτης και για αυτόν τον λόγο να τοποθετείτε σε σακούλες αντοχής για την ασφαλή απόρριψή της στους κάδους.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.