Επικαιροτητα

Το... μπασκετικό post του Δ. Πτωχού

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παραβρέθηκε στο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Πτωχός αναφέρει:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργάνωσε, στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, την ΕΣΚΑΚ και την ΕΣΚΑΗ, σεμινάριο Προπονητών για τις ηλικίες U18-U16-U14-U12.

Είχα τη χαρά να βρεθώ, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα που έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, όπως ο Κώστας Μίσσας, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιάννης Καλαμπόκης. 

Το σεμινάριο αφορούσε προπονητές που δουλεύουν, κυρίως, με παιδιά κάτω των 18 ετών. Η κοινή φιλοσοφία προπόνησης θεωρώ πως θα έχει θετικό ρόλο τόσο στη διαπαιδαγώγηση, όσο και στην ανάπτυξη του ταλέντου τους. 

Οι προπονητές γνωρίζουν καλύτερα, όμως θεωρώ, πως η χαρά του παιχνιδιού, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά, πρέπει να είναι και η βασική προτεραιότητα. 

Οι χαρές που έχουμε πάρει από το μπάσκετ, είναι πάρα πολλές και είμαι σίγουρος πως με τέτοιες πρωτοβουλίες θα έρθουν και άλλες.

<p

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.