Επικαιροτητα

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Παρ. Αστρους

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί που μετακινούνται μέσω της οδoύ Αγ. Βασιλείου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή υπολειπόμενων ιδιωτικών συνδέσεων αγωγών ακαθάρτων Άστρους, Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» λήφθηκε η υπ΄ αριθμ. 30/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας που αφορά στη λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών, στο συνημμένο σχεδιάγραμμα εμφανίζονται τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για τις εργασίες που θα εκτελεστούν από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου έως και το νεκροταφείο, κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 έως και Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στο γεγονός ότι το τμήμα της οδού «Αγίου Βασιλείου» από το κατάστημα «ΑΡΜΟΝΙΑ» έως και την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, θα είναι διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας, από μονόδρομος που είναι σήμερα.

Εφιστούμε την προσοχή όλων. Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές και τα χρονικά διαστήματα των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.