Επικαιροτητα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας η ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας στη Δημητσάνα

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου την ημερίδα με θέμα "Το προφίλ του νέου Οδοντιάτρου – Οδοντίατρος ή γιατρός της στοματικής κοιλότητας;", στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο της Δημητσάνας.

Ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Βασίλης Διαμαντόπουλος, εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό και προσφώνησε χαιρετισμό για την έναρξη της ημερίδας, παρουσία και του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Σωτήρη Καμαρινόπουλου.

Εισηγήσεις έγιναν από τον Πρόεδρο της ΕΟΟ, τον Πρόεδρο του ΙΕΘΕ, τους προέδρους και καθηγητές των Οδοντιατρικών Σχολών Αθήνας-Θεσσαλονίκης και Προέδρων Οδοντιατρικών Συλλόγων της χώρας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που έχουν αντίκτυπο στην επιστημονική κοινότητα και στην κοινωνία και συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας.

(ΔΤ)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.