Επικαιροτητα

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (pics-vd)

Φωτογραφία: www.tripolis.gr

Ο κ. Γιαννόπουλος συναντήθηκε με τους Κώστα Τζιούμη και Γιώργο Λαγό.

Το Δημαρχείο της Τρίπολης επισκέφθηκε, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Γιώργο Λαγό.

Ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία του έργου στο κολυμβητήριο Τρίπολης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το συγκεκριμένο έργο.

"Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, που μας δέχτηκε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Ξεκινά από σήμερα η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και η Κολυμβητική Ομοσπονδία θα είναι πάντα στο πλευρό του δήμου Τρίπολης. Είμαστε σίγουροι για την μελλοντική αγαστή συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και στην ευόδωση θεμάτων που αφορούν την ομοσπονδία μας",  τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαγός σημείωσε ότι "ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την πορεία των εργασιών. Στόχος, μετά την ολοκλήρωση του έργου, είναι να οργανωθούν σημαντικοί κολυμβητικοί αγώνες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.